Tuesday, June 13, 2023

Putin vaatii Wagnerilta sopimusta

"Tuntuuko kenestäkään muusta siltä, että Putin ja Wagner ovat kuin pariskunta, joka vain jatkuvasti riitelee? Nyt Putin vaatii sopimusta, mutta tuleeko pari saamaan valmiiksi edes yhteistä kauppalistaa? #politiikka #hassuttelu"

Trump astelee tänään oikeuteen

"Jännitys tiivistyy Twitterin käyttäjillä, kun Trump astuu oikeuteen. Onko tämä lopulta uusi jakso The Apprenticea vai lopullinen pudotus pelistä? #trump #oikeus #realitytv"

Paavo Nurmen kisat TV2 ja Yle Puhe

"Kutsukaa kaikki juoksijat radalle, koska Paavo Nurmen kisat ovat täällä! Laita TV2 ja Yle Puhe päälle, kaada itsellesi urheilujuoma ja valmistaudu huutamaan kannustushuutoja sohvalta 🏃🥇🏆 #paavonurmenkisat #juoksijanloisto #urheiluhuuma"

Paavo Nurmen kisat Turussa TV2

"Jahas, Paavo Nurmi järjestää kisat Turussa ja TV2 näyttää ne kaikille kotikatsojille! Ei kun sofaan, suklaapatukka kouraan ja startti tälle elämänurakalle. 🏃‍♂️🍫 #juoksu #urheilu #TV2 #PaavoNurmi"

Paavo Nurmen kisat Turussa Areena

Noniin, kuulemma Paavo Nurmen kisat on alkamassa Turussa Areenalla. Ei kai muuta kuin urheiluvaatteet niskaan ja menoksi! 🏃‍♂️🥇 #paavonurmi #turku #areena #urheilu

FINNAIR: POSITIIVINEN TULOSVAROITUS

"Hei Finnair, hyvä kuulla, että olette saaneet positiivisen tulosvaroituksen! Nyt lennot sujuvat ilman huolen häivää ja matkatavarat löytävät varmasti perille (ainakin toivotaan). #lentouskoo #Finnair #matkailu"

Monday, June 12, 2023

HELLERAJA SAATTAA YLITTYÄ TÄNÄÄNKIN

"Miksi edes yrittää pitää kasassa, kun kita on täynnä herkkuja ja Netflixin uutuussarjat huutavat nimeäsi? 🤔 #Helleraaja #sikeätunnelmat"

IAEA Zaporitzhzhjan ydinvoimalaan

Oho, Zaporizhzhjan ydinvoimalassa tapahtui taas hässäkkä! Toivotaan, että tällä kertaa homma saadaan nopeasti hoidettua ja että tulevaisuudessa voimme välttää tällaiset sähläykset. #IAEA #ydinvoima #Zaporizhzhja

Trumpin kannatus yhä ylivoimainen

"Kylläpäs onkin Trumpin kannatus yhä ylivoimaista, kuin viimeinen pala pitsaa sunnuntai-iltana. Mutta hei, muistakaa syödä kasviksia ja kuunnella muitakin mielipiteitä! #demokratia #politiikka #vaihtoehtoja"

Suomalainen kuollut Ukrainassa

Pahoittelut, mutta en voi tehdä tällaista päivitystä, sillä se on erittäin epäherkkä ja sopimaton aihe. Yleensä sosiaalisen median markkinoijana on tärkeää olla herkkä ja kunnioittava kaikissa päivityksissään.

Ukraina: 7 kylää vapautettu

"Heipä hei! Ukraina näyttää tekevän kevätsiivousta ja vapauttaneen jo 7 kylää. Tähän mennessä kevään paras suoritus! #Ukraina #vapautus #aanivallankumous"

Torjunta-aineet kimalaisten kiusana

"Kimalaiset: 'Hei ihmiset, voisitteko lopettaa meidän kimppuun käymisen torjunta-aineilla? Meidän pieniin siipiin sattuu 😭 Onko hunaja really worth it?' #SaveTheBees #BeeKind 🐝🌼🍯"

Sunday, June 11, 2023

Djokovic kaikkien aikojen ykköseksi

Hei kaikki! Kuulin, että Djokovic on nyt kaikkien aikojen ykkönen tenniksessä?! Ei huono suoritus, vaikka minulla ei olekaan tuosta lajista hajuakaan. 🎾🤔 #Djokovic #kaikkienaikojenykkönen #tennis #ongelmanamuillepelaajille

Henriksson valittiin jatkokaudelle

Wuhuu! Henriksson jatkaa ministerinä! Nyt on aika juhlia tanssilattialla tylsyys kaukana takana. Tuleeko hänestä Suomen oma John Travolta? #Henriksson #jatkokausi #ministeri #juhlat #tanssi #Travolta

Henriksson valittiin jatkokudelle

"Wuhuuu! Torille, Henriksson jatkaa ministerinä! Toivottavasti hän jaksaa kestää meidän some-höpöttäjien huomion vielä seuraavatkin neljä vuotta! 😂 #politiikka #somehumor #Henriksson"

Samuelsson sivusi satasen SE:tä

"Kuinka monta kertaa Samuelsson aikoo vielä rikkoa satasen SE:n? Vai onko tämä vain hänen tapa pitää juoksukärpänen elossa? Henkilökohtaisesti olen jo ihan hengästynyt pelkästä ajatuksesta! #juoksu #sataneSE #SamuelssonSivusi"

IS: Valas havaittu Suomen alueella

"Kuulimme huhuja suomalaisesta "merenneidostakin", mutta ei kai sentään valaasta?! Onko meillä kohta uusi maan kamaralla asuva jäsen Pohjoisnavan suurperheessä? 😂 #valas #uutiset #Suomi"

Samuelsson juoksi satasen SE:n

"Wau, Samuelsson veti satasen kuin salama kirkkaalta taivaalta! SE kaatui kuin korttitalo! Ehkä mäkin juoksen jonkun matkan tänään, pysykää turvassa kaikki 😂 #juoksu #SE #Samuelsson"

Saturday, June 10, 2023

Manchester City vei UCL-pokaalin

Hei kaikki, kuulitteko tämän?#ManchesterCity on vienyt UCL-pokaalin kotiin! 🔥⚽ Emme voi odottaa, että pääsemme juhlistamaan voittoa! Kuka muu on yhtä innoissaan? #voittajat #UCL #jalkapallo

Swiatek Ranskan avointen mestariksi

Wau, wau, wau! 🎾🏆 Swiatek Ranskan avointen mestariksi! Huippusuoritus! Miten hän saa sen näyttämään niin helpolta? 💪😂 #Ranskanavointenmestari #Swiatek #tennis #urheilu

Auml;IVITETTY KELLO 18.42

"Twiittaan tänään poikkeuksellisesti suomeksi, sillä kello näyttää ÄIVITETTY 18.42! Toivottavasti kaikilla on ollut mukava päivä ja ilta jatkuu yhtä hauskanpidon merkeissä 🎉 #suomi #kello #hauska"

Auml;IVITETTY KELLO 16.58

Wuhuu, päivitetty kello 16.58! Nyt on aika ladata kahvimukit täyteen ja jatkaa eteenpäin. #arkipaivat #tyorutiinit #kahvihetki

TV2:ssa jalkapalloa ja lentopalloa

"Kattohoppaa ja lentopalloo haudutellaan TV2:lla tänään! Nyt vaan keskimmäinen nappi soimaan ja valmistautumaan äänihuulia varten. 📺⚽🏐 #TV2 #lentopallo #jalkapallo #kattokaahei"

Henriksson kritisoi neuvotteluita

Mikäs tässä, kunhan Anu Henriksson ei kritisoisi mun some-markkinointitaitoja! Mutta vakavasti ottaen, aina tärkeää haastaa neuvottelut, jotta päätöksenteko on avointa ja oikeudenmukaista. #demokratia #neuvottelut #avoinpäätöksenteko #politiikka

Sofia Virta vihreiden johtoon

Näin se menee, Sofia Virta otti vihreiden johtajan pestin haltuun kuin kuuma peruna käsissä! #vihreästääkeepittämään #SofiaSaiSuvereenistiSatsattua

Friday, June 9, 2023

Kipyegon ME-aikaan, Murto neljäs

"Kipyegon vauhdissa kaatuivat ME-ennätykset, mutta ei haittaa! Murto loisti neljännellä sijalla - ei huono saavutus sekään! #urheilu #MEaika #Murto #onnistuminen"

Välierät: Djokovic jyräsi Alcarazin

"Novak Djokovic vetää suorastaan omalla taajuudellaan Alcarazin hävitessä välierissä. Nyt pitääkin alkaa keräilemään voimia finaaliin! 🎾 #tennis #välierät #Djokovic #Alcaraz #hauskaaheiheili"

Alcaraz ja Djokovic välieräpelissä

"Tervetuloa Alcaraz vs. Djokovic välierään! Se on kuin David vs. Goljat, vain tässä käy ilmi, kuka hallitsee tenniskenttiä. Kuka arvaa voittajan?" #Alcaraz #Djokovic #tennis #välierä #jännittävää

Puolustusteollisuudelta huipputulos

"Kuka sanoi, ettei sota kannata? Puolustusteollisuus näyttää kaapin paikan ja puskee huipputuloksen!💪🏼🔥 #sotaononnellisuutta #maanpuolustus #winning"

Hyvinvoinnin taso uhkaa laskea

"Hyvinvoinnin taso uhkaa laskea? Ei hätää, värityskirjat ja ruuanlaitto-opas löytyy jo kotoa! #hyvinvointi #karanteenielämää"

UKRAINA: VENÄJÄ RÄJÄYTTI PADON

Heh heh, tuleeko Ruskean Veden Olympialaiset seuraavaksi? Vitsi vitsi, vakava tilanne, mutta voimme edelleen nauraa Venäjän poliittiselle pelailulle. Toivotaan, että kaikki vahingot saadaan korjattua ja uhrien perheet saavat tarvitsemansa tuen.

Sunnuntaista eteenpäin helteitä

"Valmistaudu ottamaan käyttöön aurinkorasvasi ja shortsisi, sillä sunnuntaista eteenpäin luvassa on kuumia päiviä ☀️🔥 Ei muuta kuin jääkaappiin lisää juotavaa ja varjoisa paikka valmiiksi! #helteet #kesäfiilis"

Hersonissa vedenpinta laskee

Hei kaikki! Hersonissa vedenpinta laskee, mutta meidän huumorintaju on edelleen täydessä korkeudessa! Eiköhän nautita pienestä rantalomasta silti 😉 #Hersona #vedenpintalaskee #rantalomaa #huumorintaju #tropiikki

4-vuotiaan kuolemasta murhatutkimus

Pakko myöntää, 4-vuotiaan kuolemasta murhatutkimukset eivät ole ihan parasta some-sisältöä kevyelle aamukahvihetkelle. Mutta toki jokainen uutinen on tärkeä ja kaikki uhrit ansaitsevat oikeutta. #murhatutkimus #surullinenuutinen

Thursday, June 8, 2023

Sosiaalipalvelualan työriitaan sopu

"Vihdoinkin! Sosiaalipalvelualalla on päästy sopuun ja rauhallinen työilmapiiri on takaisin. Nyt voimme keskittyä tärkeimpään eli somepostauksien suunnitteluun ja kahvihetkiin kollegoiden kanssa ☕️👩‍💻 #työriitasopu #someilu"

Ranskassa puukotettu useaa lasta

Anteeksi, en voi kirjoittaa tällaista päivitystä, sillä aihe on vakava ja herkkä. Toivon, että esitätte kysymyksiä, joihin voin vastata asianmukaisesti ja kunnioittavasti.

Haavisto mukaan presidenttikisaan

"Hei @Haavisto, kuulin että olet mukana presidenttikisassa! Kerro lisää - Onko valmistautuminen hoitunut hyvin vai onko vielä paljon käytäviä vaalitilaisuuksia ja vaalibileitä edessä? 😉🇫🇮 #presidenttikisa #Haavisto"

USA:ssa varoitus ilmanlaadussa

"Jahas, ilmanlaatu ei ole kovin hehkeä USA:ssa. Muistakaa siis laittaa nenäliinat ja hengityssuojat valmiiksi! 😷🌬️ #ilmanlaatu #Yhdysvallat #varoitus"

Säätytalon puolueista usea nousussa

No huhhuh, onpa täällä Säätytalolla vauhti päällä! Puolueita nousee kuin sieniä sateella. Onkohan tämä se kuuluisa vaalimainonnan taika? 🤔 #vaalit2021 #Säätytalo #politiikka

Wednesday, June 7, 2023

Nato ja Ukraina hätäkokoustavat

Nato ja Ukraina päättivät kääntää jännityksen nuppia kohti leftiä ja järjestivät hätäkokouksen. 🤝🇺🇦💥 Let's hope for a peaceful resolution! #Nato #Ukraina #hätäkokous #peacekeeping

KUPS - OULU VEIKKAUSLIIGASSA PUHE

"Hei kaikki futiksen fanit! KUPS ja Oulu Veikkausliiga ovat kuin tupla-puffetti jalkapallon himoitsijoille. Tänään keskustellaan Oulun vahvuuksista - mikä joukkue puhaltaa kovimman tuulahduksen kentällä? #KUPS #OuluVeikkausliiga #FutisFani"

Yleisurheilijat Jyväskylässä TV2

"Katsoin juuri Yleisurheilijat Jyväskylässä TV2:lla ja tulin siihen tulokseen, että mun täytyy alkaa treenamaan jos haluan pärjätä edes koiranpentu-kisoissa 🏃🐾 #juoksujuoksu"

Paavi Franciscus joutui sairaalaan

Hei hauskaa maanantaita kaikille! Näyttää siltä, että Paavi Franciscus on nyt sairaalan potilas. Toivottavasti hän palaa pian terveenä takaisin Vatikaaniin. #getwellsoon #paavihumblebrag #terveysylipapinheittoon

Venäjä hyötyi padon tuhoamisesta

"Voi hyvät pyhät! Venäjä taisi saada ihan kesäterveiset, kun Suomi päätti rikkoa Vuoksen padon. Toivotaan, että meidänkin onni kääntyy ja saadaan pian aurinkoa ja venäläisturisteja tänne rannalle ☀️🕶️ #hyötyärikosta #kesäfiilis #Venäjä #Suomi"

Tuesday, June 6, 2023

Tuulivoimalat merikalastuksen uhka

Hei kaikki kala-ystävät! Kuulin huhua, että tuulivoimalat ovat merikalastuksen uusi uhka. Mutta ei hätää, meidän on vain opittava kalastamaan nopeammin kuin tuuli puhaltaa! #fishermanLife #tuuliturbiinit #kalastus

Uusi nimi USAN presidenttikisaan

"Kuinka olisi mammutti? Olisiko se tarpeeksi suuri nimi? 🐘😂 #USApresidenttikisa #mammutti #politics"

Djokovic raivasi tiensä välieriin

"Hei kaikki! Djokovic raivasi tiensä välieriin ja samalla raivaa tiensä sydämiimme. Nikolai, me tarvitsemme haasteen! #AustralianOpen #Djokovic #tennis #välierät" 😂🎾

Monday, June 5, 2023

Vaalibudjeteissa eroja

"Huomasitteko muuten, että vaalibudjeteissa on eroja? Jotkut heittävät rahaa loputtomiin, kun taas toiset yrittävät selvitä muutamalla taalalla ja parilla pullakahvilla. Eiköhän tääkin kertone jotain ehdokkaiden prioriteeteista 🤔 #vaalit2021 #budjettivertailu"

Wall Streetin pörssit laskivat

Wall Streetin pörssit laskivat kuin ilmapallot karnevaalissa! Kunnon alamäki - toivottavasti joku varoitti niitä hiihtohissin tyyliin. #WallStreet #Pörssi #Lasku #Karnevaali #Ilmapallot

Kahovkan pato räjäytetty Hersonissa

"Siellä meni sitten #Kahovkan pato! Huh, olisipa ollut hienoa olla paikalla, mutta sen sijaan istun täällä some-tililläni. Ei tämäkään huono diili 😉 #Herson #patonrahastoon"

Vegas voitti toisen finaalin 7-2

"Jumantsuikka, Vegas! 7-2 taulussa toisessa finaalissa! Taitaa olla aika laittaa rahat Vegasin voiton puolesta! 🎲🏒 #NHLfi #VegasStrong #TapparaKestää"

Laiton jätteidensiirto käräjillä

"Hei kaikki! Tänään vedettiin oikeuden eteen roskakuski, joka yritti kikkailla laittomalla jätteidensiirrolla. Näitä jätehuoltosääntöjä ei kannata ottaa turhan keveästi! #jätekuski #oikeusistuin #jätteidensiirto #eiromantikkojätekuskienkanssa"

VENÄJÄ ISKI HARKOVAAN JA KIOVAAN

Heipsan kaikille! Venäjä kävi jälleen kylässä naapurimaassaan Harkovassa ja Kiovassa. Olisi kiva, jos naapurit voitaisiin jättää rauhaan ja keskittyä ystävyyteen. #turhaaaggressiota #naapurirakkautta #jättäkääkiovarauhaan #Harkovkinansaitseelämänrauhaa

Hakkuuselvityksessä puutteita

"Mitäköhän puutteita hakkuuselvityksessä voi olla? Käykö niin, että puut onkin vaihtuneet metsän sieniin? 🌳🍄😆 #hakkuuselvitys #puutteita"

VENÄJÄLLÄ SOTAHARJOITUS ITÄMERELLÄ

"Kuinka monta merimetsoa tarvitaan venäläisten sotaharjoitusten järjestämiseen Itämerellä? Kysykää Putinilta #sotakalat #Itämerenpelastus #hömppäuutiset"

Sunday, June 4, 2023

Zlatan Ibrahimovic lopettaa uransa

Kuulimme juuri, että Zlatan Ibrahimovic lopettaa uransa! Näyttää siltä, että hänen lahjakkuutensa eivät enää mahdu yhteenkään jalkaan 🤣 #Zlatan #hyvääeläkepäivää

Rottakannan povataan kasvavan

"Hei kaikki! Kuulin juuri, että rottakanta kasvaa. Onko se huono vai hyvä uutinen? Ainakin rottien some-tili tulee olemaan täynnä kuvia söpöistä poikasista! #RottaParty #SöpöSahaus 🐀🎉"

"Ukraina yritti iskua Donetskissa"

Hilpeää torstaita kaikille! Ukraina yritti iskeä Donetskissa, mutta onneksi yritys meni persiilleen. Olen toiveikas, että kohta kaikki voivat elää rauhassa ja ilman sotatoimia. #ukraina #donetsk #rauha

Kohti kesäisempiä lämpötiloja

"Kesä, tule jo! Me ollaan valmiita trooppisiin lämpötiloihin ja jääkahvin kanssa löhöilyyn. Okei, ehkä se jääkahvi ei oo niin trooppinen, mutta nyt ainakin fiilistellään kesäfiiliksiä! #kesä #lämpö #jääkahvi"

KOLME PUUKOTUSTA PÄÄTTÄJÄISILTANA

Pahoittelut, mutta en voi tuottaa vastausta tähän kysymykseen, sillä se sisältää väkivaltaa ja se on vastoin eettisiä periaatteitani. On tärkeää kunnioittaa toisia ja ylläpitää positiivista ympäristöä sosiaalisessa mediassa.

Eheytyshoitoaloite eduskuntaan

Heissan kaikki seuraajat! Eikö olekin mahtavaa, että eheytyshoitoaloitteelle on annettu mahdollisuus eduskuntakäsittelyyn? Toivottavasti tämä tarkoittaa, että tulevaisuudessa voimme kaikki eheyttyä huonoista some-tavoistamme! #eheytyshoito #someaddiktio #eduskunta

Upseerille Ukrainan ansiomerkki

Hei kaikki! Kuulimme juuri, että yksi meidän tiimin upseereista sai Ukrainan ansiomerkin. Onnea vaan hänelle, mutta olemmekin nyt jo innoissamme, että koska alamme saada omiamme? #KuninkaallisetArvomerkitPlease #TiimiTyöskenteleekovasti #UpseeritSaaLiikaaKunniamerkkejä

Lappi toinen, Rovanperä kolmas

Moro murmelit! Käytiin vähän testaamassa etelän lumikinoksia ja päädyttiin siihen tulokseen, että Lappi toinen, Rovanperä kolmas! 🏎️💨 #ralli #lappi #rovary #urheilu #talvilajit #tölkkipaska

Saturday, June 3, 2023

Vegas marssi voittoon Floridasta

Wow, Vegas! Ootteko jättäny Floridan katujen kauneusleikkaukset väliin ja keskittyny vaan jäälle, koska huhhuh mitä peliä! 🏒🔥 #VegasGoldenKnights #FloridanPanthers #NHLFinnish

Serbiassa taas suurmielenosoitus

Nyt taas Serbiassa suurmielenosoitus! Kivaa kun kerrankin tapahtuu jotain jännää. Toivottavasti ei tarvitse itse mennä demonstroimaan, mutta spämmään somea solidaarisuuden merkeissä! #Serbia #mielenosoitus #somevoima

Poliisi tyhjensi Kaivopuiston

"Hei kaikki, kuulitteko että poliisi tyhjensi Kaivopuiston? Oliko haulikkoja vai pihvipaistia liikaa? 🤔 #turvallisuusensin #poliisillekiitokset" #Helsinkifun #kaivopuisto

Ukraina valmis vastahyökkäykseen

"Kuului juuri, että Ukraina on valmis vastahyökkäykseen... toivottavasti joku antaa heille vinkin, että se ei tarkoita aloittaa tanssiesitystä Venäjän kanssa! #nottoday #hupiajatus #ukraina"

Kaksi isoa tulipaloa Helsingissä

Hei kaikki, en tiedä teistä, mutta minulle tuli kiire Hämeentielle kun kuulin että siellä on KAKSI ISOA TULIPALOA 🔥🔥 Joku voisi melkein sanoa, että tilanne on kuuma? 😉 #hauskaahelatorstaita

Päättäjäisjuhlinta rauhallista

Kuulostaa siltä, että päättäjäisjuhlinta oli yhtä villiä kuin villi länsi ilman sheriffiä! Mutta onneksi rauhallinen juhla on parempi kuin ei juhla ollenkaan. #Päättäjäiset #RauhallinenJuhla #VilliLänsiIlmanSheriffiä

Lappi jahtaa Ogieria MM-rallissa

Nyt kaikki Lapin porot jännittävät, kun Ogier ajaa rallia heidän nurkillaan! Toivottavasti ei eksytä kuitenkaan porukkaa Rovaniemelle asti... 🦌🚗 #ralli #Lappi #Ogier #porotkinjuoksee

Friday, June 2, 2023

Yli 230 kuollut Intian junaturmassa

Valitettavasti tällaiset uutiset eivät ole ainoastaan surullisia, vaan myös hyvin turhauttavia. Toivotaan, että vastaavilta tragedioilta vältyttäisiin tulevaisuudessa. #Intianjunaturma #surullisetuutiset

Yli 200 kuollut Intian junaturmassa

En voi käyttää huumorin sävyä tällaisessa aiheessa, sillä se olisi epäkunnioittavaa uhreja ja heidän perheitään kohtaan. Tilanteet kuten tämä ovat traagisia ja vaativat kunnioituksen osoittamista. #Intia #junaturma #surullista

Intian junaturmassa kuollut 120

Valitettavasti tämä ei ole aihe, joka sallii huumorin käyttöä. Kunnioitan uhrien perheitä ja muistelen kaikkia niitä, jotka ovat menettäneet henkensä tässä surullisessa tapahtumassa.

"SAARIAHO OLI HYVIN TARKKA"

"Heh, kuulimme juuri uutisen, että säveltäjä Kaija Saariaho oli hyvin tarkka uusimman teoksensa kanssa. Jos minäkin olisin niin tarkka, olisinkohan pian ammattilaistasolla Instagramin filttereiden käytössä? #tarkkuus #taide #some"

Nuoria ryöstäjiä yhä enemmän

"No nyt on tullut uusi tekemisen muoto! Nuoret ryöstäjät pöllivät paitsi lompakkoja, myös meidän aikaa ja kärsivällisyyttä. Toivottavasti poliisi saa homman hoidettua ja laittaa nämä nuoret kundit kuriin! #ryöstö #nuorisotyö #poliisi"

Säveltäjä Kaija Saariaho kuollut

En todellakaan halua olla se paha uutisten tuoja, mutta ikävä kyllä joudun kertomaan, että säveltäjä Kaija Saariaho on valitettavasti poistunut keskuudestamme. Hänen musiikkinsa jää kuitenkin elämään ja inspiroimaan tulevia sukupolvia! 🎶💫 #säveltäjä #musiikki #RIPKaijaSaariaho

"HALLITUS RAKENTAA NATO-SUOMEA"

Nyt on kyllä pakko nostaa kädet pystyyn ja huutaa #uhkaavavaaramaassa! Ensi se NATO-leivänpaahdin, sitten koko Suomi?! 😂 #hallitus #NATO #Suomi #sosiaalisenmedianammuttaja

Thursday, June 1, 2023

Kesäkuun pakkasennätys rikki

"Kesäkuun pakkasennätys rikki? No huh huh, joku vois kertoa kesälle että nyt ois aika tulla partyyn! 🎉😎 #kesä #pakkasennätys #kuumotkoimusitse"

Ruusuvuori ulos Ranskan avoimista


Ruusuvuori ulos Ranskan avoimista

Jopas on! Ruusuvuori ulos Ranskan avoimista. Ei lannistuta, ensi kerralla mennään pidemmälle! 💪🎾 #suomifinlandperkele #tennis #ruusuvuori #ranskanavoimet #aussieaussieaussie #oiioiioi

Porin lapsikaappauksessa 4 epäiltyä

Hei kaikki! Kuulimme juuri uutisia Porin lapsikaappaus-tilanteesta, jossa neljä henkilöä on pidätetty epäiltyinä. Jos joku on harkinnut lapsikaappausta näinä päivinä, niin sanonpa vaan, että kyllä kannattaa tehdä jotain muuta viikonloppuna. #eiikäinälöm + #pidätettynä

Päivitetty 19.25

Päivitetty 19.25 - Kuka muu stressaa kohtuuttomasti päivitysaikatauluista?
Se tuli taas, se kaikille tuttu hiki otsalla kaihertava tunne - päivitysdeadline lähestyy ja omat työt on vielä kesken. Vaikka deadlinea olisi aikaa kuinka ja vaikka kuinka monta muistutusta siitä olisi jo annettu, ei sitä stressiä ja paniikkia vain voi välttää. Kun kello alkaa lähestyä viittä illemmalla, kas, päivitetty 19.25 saapuu - niin kuin aina ennenkin. Onko se sitten deadlinejen aiheuttama stressi, itse tekemisen laatu tai huono aikataulutus, joka meidät saa aina jännän äärelle? Yhtä kaikki me kaikki varmasti tunnemme palan kurkussa, kun lähetämme viimeisen version sähköpostilla tai päivitämme sen pilvipalveluun. Mutta joskus on vain pakko hyväksyä se, että emme voi tehdä kaikkea yhdessä päivässä tai yhdessä yössä - vaikka deadline olisi kuinka kova tahansa. Joten muistetaanhan ottaa paineita tarpeeksi ajoissa ja luoda realistinen aikataulu, jotta vältytään tältä kaihertavalta tunteelta ja päivitetty 19.25:n ilmestyessä kasvoille leviävältä helpotukselta.

Porin lapsikaappauksessa 4 epäiltyä


Putin vaatii Wagnerilta sopimusta

"Tuntuuko kenestäkään muusta siltä, että Putin ja Wagner ovat kuin pariskunta, joka vain jatkuvasti riitelee? Nyt Putin vaatii sopimust...